Louise Bjørnaas 19 år. - "My favorite things!"

En rotehues hverdag.

ENJOY Darlings'n





lørdag 17. april 2010

Shopping i Manila topp 5

Trust me, jeg har vært på uttallige kjøpesentre rundt om i verden. Og ja, Manila er den beste byen! Her er de fleste kjøpesentrene gigastore. USA kan legge seg!

Her er min topp 5 liste:

- Trinoma, EDSA North Ave. Rett og slett en komplett opplevelse. Har alle butikkene (Zara, Topshop, Gap, Mango for å nevne noen). Det er et Ayala Corp senter og derfor har de de mest internasjonale merkene/butikkene. Og best av alt: det er 2 min kjøring fra der jeg bor! De har også mange skjønne lokale merker. Som er mye billigere og kjempestilig! De har også kjempefin og ny kino! Og arkade med masse spill og kos. Har tilsammen rundt 3 Starbuckser. Sier litt om størrelsen!
- Shang- ri La EDSA, et forholdsvis lite (men for norske: stort) senter med gode restauranter og stormagasinet Rustans. Koslig for de som ikke er på budsjettshopping. Internasjonale priser.



-Power Plant Mall Rockwell center Makati. Internasjonale priser. Til tider veldig dyrt. Alt fra Massimo Dutti til Details. Koslig og gjennomført atmosfære. Har også en egen del for Filippinsk up-and-coming design. Kjempefint!
-Glorietta Makati, denne er kjempestor. Med rundt fem "deler". Veldig internasjonale restauranter. Den er ganske gammel så det er ikke like fint som på f.eks Trinoma, men har det største stormagasinet, Rustans. Pleide å være der ofte da jeg var yngre.
- Mall of Asia, Manila. Dette er verdens tredje største (etter de 2 største som er i kina). DVS at den er større enn mall of America. Den er større enn noe annet og man kan fort gå seg bort. Litt kaotisk og lite koslig. Men aboslutt verdt å få med seg. Er en severdighet utenom det vanlige!

Tips: Hvis du vil ha fred og ro i rundt deg unngå sentrene i helgene og på kveldene!

- Har du vært i Manila? Kunne du tenke deg å dra?

Felles for alle er at de er komplette: butikker, restauranter, SPA, frisører, kino, bowling o.l

Verdt å få med seg: Greenbelt, SM Megamall med skjøytebane, The Podium, Robinsons Galleria med Dreamscape for de minste og til slutt Serendra High Street.

1 kommentar:

  1. usa kan bare legg sæ? har du vært på bal harbour og aventura liss? og ka med NY?? hmm??! haha, du e fin! therese

    SvarSlett